Instructie

Equiminded

 

Zoek jij iemand die je begeleidt van a t\m z ?

Fysiek, maar ook mentaal? Dan kan ik je helpen.

 

Als gecertificeerd paardensportmasseur, kijk ik naar de biomechanica van je paard. Waar kunnen blokkades zitten en mocht je tegen problemen aanlopen, waar de oorzaak ligt.

Waar kan je allemaal naar kijken? Hoeven, voeding, zadel, hoofdstel, bespiering, karakter, combinatie ruiter en paard. Dit kan allemaal invloed hebben op het rijden, de fysieke en mentale conditie van je paard.

 

Zelf moet je ook goed in je vel zitten, heb je blokkades in je lijf? Dan breng je dat ook over op je paard. Dit weet ik uit ervaring en kan als een domino effect werken op de samenwerking tussen jouw en je paard. Mocht je hier last van hebben kan je dus ook gebruik maken van mijn massagesalon.

 

Ik ben gediplomeerd Freestyle instructrice level 1. Mis jij wel eens de connectie met je paard als je er naast loopt of misschien wel met longeren? Heb jij een jong paard die je op verantwoorde manier op wilt leiden tot een gezond en blij paard onder het zadel? Dan kan ik je hier ook mee helpen.

 

Ik zie elke mens en paard als individu die samen een combinatie moeten worden. Wat wil de eigenaar? Wat kan het paard? Wat kunnen we verbeteren?

 

Procesgericht werken, niet resultaatgericht. Resultaatgericht kan frustraties met zich meebrengen omdat het resultaat wat je wilt halen eigenlijk nog wat te hoog gegrepen is. Dit kan je in stukjes gaan hakken zodat de training tussen jou en je paard positief blijft en beide met een goed gevoel de training kunnen beginnen en eindigen. 

 

Ik geef op dit moment les in:

-Loswerken
-Grondwerk
-Dubbele lange lijnen

 

 

Ik focus op het proces, het resultaat komt vanzelf!