Voor wie?

Voor de particulieren op een pensionstal kan een welzijnsadviseur van belang  zijn om zelf te leren wat meer de vinger op de pols te houden. Tips en trucs om te kijken of jouw paard de optimale welzijn krijgt die hij verdiend. Op een pensionstal heb je snel de neiging naar de eigenaar van de stal te luisteren, maar het blijft jouw paard.. jouw verantwoording! Vaak roepen ze; ik heb al 30 jaar ervaring, dus ik weet alles wel zo'n beetje! Maar er is ondertussen zoveel veranderd en wetenschappelijk achterhaald, dat het niet verkeerd is een met een frisse blik te kijken naar het management rondom jouw paard! 

 

Voor de particulieren met paarden aan huis kan een welzijnsadviseur goed van pas komen mocht je er niet uitkomen met je rantsoen of bijvoorbeeld de huisvesting. Wil je je stalindeling veranderen? Misschien een ''track'' aanleggen of merk je dat je paard zich niet helemaal thuis voelt. Verschillende dingen waarvan jezelf weet dat het beter kan maar niet helemaal weet waar en hoe je moet beginnen? Ik maak een plan van aanpak, waarbij ik ook kijk wat natuurlijk financieel mogelijk is! 

 

Voor grotere bedrijven zoals manege's of sportstallen zou het een mooie aanvulling zijn op het dagelijkse management. Een objectieve blik naar het paard per individu maar ook het complete welzijn plaatje. Manege's komen de laatste wat minder positief in het nieuws als het over welzijn gaat, neem je een welzijnsadviseur in de hand, laat je blijken dat je er serieus mee bezig bent en open staat voor verandering en het optimaliseren van je management!